- Chésus
Re: Hudbaření
Thu Feb 20, 2020 11:11 pm
Ale tak snad nebude tak zle, mijo! Hosi od nas z posadky nevedeli, ze ten vas prijde, tak to vzali trochu jako kompetici. Zadna ujma, no ne?
Ale zajimavej instrument ten vas cabron mel. Co byste rikali, ze by k nam sel na chvili na zkusenou? Treba se proslavi v nasi skvele band! Vite, dobrou músicu tvori nastroje, tak mi to jednou rekli. No a cim vic nastroju mate, tim lepsi vase música, to da rozum! Tak co kdyby to ten vas na tejden s nama zkusil? Talentu se nesmi branit! Nebo alespon ten jeho instrument kdyby jste byli ochotni vymenit. A jeden z nasich by taky rad okostoval tu vasi palenku, prej to chutna jinak, nez bezna tequila! Reknete si, co byste za to radi! No proste nic nebrani tomu, abychom byli amigos, zejo, cabrones? HAHA!
Ale zajimavej instrument ten vas cabron mel. Co byste rikali, ze by k nam sel na chvili na zkusenou? Treba se proslavi v nasi skvele band! Vite, dobrou músicu tvori nastroje, tak mi to jednou rekli. No a cim vic nastroju mate, tim lepsi vase música, to da rozum! Tak co kdyby to ten vas na tejden s nama zkusil? Talentu se nesmi branit! Nebo alespon ten jeho instrument kdyby jste byli ochotni vymenit. A jeden z nasich by taky rad okostoval tu vasi palenku, prej to chutna jinak, nez bezna tequila! Reknete si, co byste za to radi! No proste nic nebrani tomu, abychom byli amigos, zejo, cabrones? HAHA!
- Gejza Oravec
Tue Feb 18, 2020 9:13 pm
a prečo vy ste takí nabrúsení na nášho muzikanta? On si s vami chcel len zajamovat a vy na neho tak zhurta. To semi nepáči toto.
- Chésus
Sat Feb 08, 2020 5:16 pm
Ajajaj! Tak to mi musíte příští tejden ukázat! Jasně, nebude tak dobrý jako to naše hraní, ale třeba se od nás něčeho přiučíte!
Disculpas, seňorés, musím běžet, tak příští týden se ještě domluvíme!
Disculpas, seňorés, musím běžet, tak příští týden se ještě domluvíme!
- Gejza Oravec
Sat Feb 08, 2020 4:30 pm
Máme v posádke samozrejme nadané hráča na fujare a možno aj na cimbal by niekto zadrnkal. Hudby zaháňame smútok po domove.
- Chésus
Hudbaření
Fri Feb 07, 2020 5:32 pm
A že jsem tak smělej, vašnosto, svedou ti vaši taky nějakou músicu? Já se totiž pořád dívám po novejch talentech a hudboonástrojích. A taky magickejch nototextů, co prej dělaj hudbu lepší! Taky kdyby někdo chtěl ukázat co dovede - pořád nabíráme!