Yohoho!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Druhé Setkání

+2
Frrrancis Teach
Hustěna Krutovlasá
6 posters
Go down
Svetozár Hraško
Svetozár Hraško

Druhé Setkání Empty Re: Druhé Setkání

Sat Feb 15, 2020 10:26 pm
Bratia prepačte, nějak som sa zdržel při príprave halušiek a sotva před zavierackou som do knajpy ráčil doraziť. A tak lenom tak v rychlósti, japa sme toho prijebavca Francoise lapili. To vam panečku bylo tak, že nas patranie až do Poissonage zavedlo. Nejdriev to vyzeralo, že tam stopa končie, ale povedám vam chalani, že pár mincí a korbačikov rozpovedá lecjakú zavřenú hubu. Tak nam niekto povedal, že Cohona naposled viedeli v bordeli. Nie, že bychom tam snad stejnak neměli zamiereno, ale takto to byly dve múchy jednou ranou. A pak to išlo raz dva, vypustili jsme tam pár těch našuch huňatych oblačikov, ať napáchajů paniku a bum ho, za jedňema dverma byl kokot aj s kokotom. Tak sme ho prevliekli a privliekli a pretože Hustěna je dievčica svojho slova, tak nam dala tu riadnu odměnu.
Scotty
Scotty

Sat Feb 15, 2020 9:00 pm
No jo, jen nechce přiznat, že neví, jak hledat Britské zlato. To já vím, jak si to ti ocťáci schovávají, ale to by mi musel koupit Frrrancis trojitou whisku a pak vytáhnout z prdele zlaté vejce. Nebo mi sehnat poctivé Haggis, ale to nějakej vopelichanej Kápoš nezvládne.
Frrrancis Teach
Frrrancis Teach

Fri Feb 14, 2020 10:01 am
Nebuď moc zvědavej Chésus, ať ten tvuj prrrasečí rrrypák nezačne pouštět čerrrvenou.
My tam zkoumali to a taky tamto, prrrošli jsme si to, jak jsme potřebovali a zjistili, po čem jsme pátrrrali. Nic moc kořisti tam nebylo, jen co je prrravda, teď už je to tam úplně vybílený.
Bobby Bonny the Cursed
Bobby Bonny the Cursed

Thu Feb 13, 2020 6:36 pm
NO KONEČNĚ!!! Jsem rád, že se konečně někdo zeptal. Já kdybych začal vyprávět příběh po kterém se nikdo neptal, tak bych už nadosmrti mluvil jen v otázkách... Řekl bych Vám, jak jsem k takové kletbě přišel, ale to byste se museli zeptat... Nicméně... Než začnu jen moment, já si vyměním pár talismanů, jak padá noc, tak z těch denních na ty noční, ať tím neruším při vyprávění... Tak dobrý... Nuže, doslechli jsme se tu - určitě jak vy - o kletbě, která stihla Joe Spectra kapitána lodi Stormchaser. V ušlechtilé snaze, kterou každý kapitán ocení, se sám vystavil strašnému prokletí, aby zachránil posádku před tím, aby nakrmila žraloky. Výměnou za jejich životy byl doslova připečen ke kormidlu lodi a musel na ni brázdit vody, navěky ve víru oné strašné bouře... Pro takové věci máme my značný soucit a to se ví, že jsme prokletému kolegovi vyrazili na pomoc... O kletbách hold své víme... víme?... Moment přesunu se na jinou židli, na téhle sedím dlouho... Vystopovat bouři byla sranda, ale prodrat se jí ke kapitánovi, to víte, to chtělo posádku co je zvyklá na příkoří... Jenom díky moci talismanů, které na lodi máme, jsme nebyly tou bouří... která rozhodně nebyla z tohoto světa to vám chlapci povídám, jako že se Bobby Bonny jmenuju, neboť já kdybych lhal, tak bych se do země propadl... roztrháni na kusy. Loď Stromchaser jsme našli přímo v oku bouře, kde po strašných vychrech a bleskách nebylo ani vidu. Zato byla jasně vidět jasná zář jasně vycházející přímo z lodi. To vám chlapci povídám, ta loď už dávno nebyla ze dřeva, ale z temné moci. To my ale víme jak na takovou moc, takže jsme kapitána, stále připečeného ke kormidlu, z té lodi osvobodili... Jak? to byste stejně pobrali... a kdyby jo, tak byste tomu nevěřili... Jen tak tak jsme se stihli vrátit zpět na palubu, než se zářivá loď rozplynula v mlhu... A to byl pánové konce prokletí kapitána Joe Spectra z lodi Stormchaser... Bohužel to není kletbám v tomto kraji konec, ale strachu netřeba. Plujeme dál... Nemůžeme se totiž na pevnině zdržet příliš dlouho... Ale na ten příběh se taky nikdo neptal...
Ti vousatí pánové se snažili zlákat i naši posádku na výpravu za britskou lodí. Pro nás to byl příliš přízemní cíl, tak jsem rád, že ses toho Chésusi, chlapče, zhostil za nás. Každopádně bych nerad, aby nám sem ti vousáči přitáhli ještě další kletby... sami máme dost... Doufám, že jste se po kontaktu omyli v rumu...
Chésus
Chésus

Thu Feb 13, 2020 5:30 pm
No ale já bych chtěl taky slyšet něco od vás, Panchitos!
Co bylo pravdy na těch povídačkách s bouřema a co je s tim chlapem co drží kormidlo, posádko z Broken Wing?
Povídejte, jak jste lapili toho sráče Francoise, čechtickejch!
A Francisi, co jste našli na Isla de Pelar? Jen ohořelý trosky a kosti, co? HAH!
A slyšel někdo něco o těch černočernoších, co měli za lubem?
Chésus
Chésus

Tue Feb 11, 2020 11:19 pm
A tak dobře, Husťeno, když tak hezky prosíš! Tak si tudle všechni kecněte a poslouchejte.
Ty vousáči, co choďej tak nabalený jako kdyby jim snad porád byla zima, za mnou minulej tejden přišli, že prej si netroufnou na tu britskou loď sami, žejo, když se traduje, že má kolem ještě doprovod. Já jim to nezazlívám, pánové - né každej má mušku jako náš Carlos, a už od Krutovlasa víme, že všichni můžem mít víc, když nejdem proti světu sami, žejo. No tak spolu plujem k Isla de Pelar, a vidíme, že ty vousáči jsou taký skleslý, tak si říkáme: Hernajz! To by bylo, abychom je nerozveselili. Tak rozzvučíme struny, trumpety a maracas, no je nás slyšet všude kolem. A pomohlo to! Ten jejich kápo, nějakej Svenkáč, na nás hnedka křičí, jaká je to krása a ať přidáme, že to jejich hochům dodává sil k veslování. No a já, však víte, jsem taková outlocitná osoba, hned se nechám obměkčit, tak hrajem ještě víc, a vousáči jsou celý natěšený na bitvu, tak se konečně pořádně opřou do vesel, jako by se tý kořisti nemohli dočkat.
Ta bitva pánové, nekecám vám, byla radost pohledět. Kdybychom někoho z nich nechali utéct, vyprávěl by o nás na tom jejich ostrově na druhý straně světa tak, že sem už nikdy žádnej briťák nepáchne. Vypadalo to, že ani bojovat nechtějí, jen holý život si zachránit. Ale to tak! Rozstříleli jsme jim stěžně, a - zkušenější pánové potvrdí - to se pak těžko utíká. Ale musim přiznat, že i ti vousáči z Dlouhohada nebo jak se tý jejich veslici říká, ti se taky činili. Povzbuzení naší músicou měli rychlost jako sám el diablo, a kličkovali před nepřátelskou palbou sem a tam - no já myslel, že proti kanónům nebudou mít nejmenší šanci, ale voni jó! Vyhnuli se palbám a pak rovnou zahákovat a na palubu. A tam sekali levá pravá, ani se neohlíželi - no skoro tak dobře, jako naše Stár. Do těch chlapíků rozhodně něco je, a já jim připíjim na zdraví! Chésus dokáže ocenit bojovej kumšt, když ho vidí!
(Pořádně si lokne z korbele)
Je na nich ale něco podivnýho, pánové. Bojujou jinak než my, a jsou takový tajemný. Mají na palubě vousáče kterej porád hází různejma kostma a runama, a všichni jsou z toho ouplně udělaný. Ale jejich pletač, nějakej Snorri, je velkej hudební fanoušek, takže nemůžou bejt úplně špatný. Taky uznali, že bez naší músici by jim to tak nešlo, a dobrovolně nám nechali větší část kořisti - no kdo dneska dokáže bejt tak správně po pirátsku čestnej, he? Snad to neni jen přetvářka a nebudou dělat nějakou jinou neplechu, nevim proč tu teď nejsou - po rozdělení kořisti si někam na jih odvlekli jednu z ukořistěnejch korvet, kdo ví co zamejšlej.
Ale to je teď jedno - pozvedněte se mnou korbel! Smrt zbabělejm briťákům! Hojno kořisti! Na Santo Sombrero! A na Svenkáče, co má dlouhýho hada!
Frrrancis Teach
Frrrancis Teach

Tue Feb 11, 2020 7:06 pm
Moje posádka může potvrrrdit, že jsme viděli, jak k Isla del Pelarrr pluje drrrakkarrr Dlouhej Had napřed, jakoby snad od Santa Sombrrrerrra utíkal. Zpátky pak plula galeona Santo Sombrrrerrro samotná.
A jak to víme? Zkoumali jsme trrrosky pevnosti na Isla de la Rrruina, odtamtud jsme měli dobrrrý výhled na jejich cestu.
Hustěna Krutovlasá
Hustěna Krutovlasá

Druhé Setkání Empty Druhé Setkání

Mon Feb 10, 2020 12:32 pm
Buďte zdrávi, posádky YARRR!!!, Broken Wing, Pomsty Čachtickej Pani a Santa Sombrera. Vidím, že se vám podařilo nashromáždit mnoho kořisti, zejména pak kapitánu Chésusovi. Kapitáne, co kdybyste nám povyprávěl, jak probíhala bitva s Brity a co se stalo s posádkou Dlouhýho Hada?
El Gobernado ze Santa Quesa stále trvá na své nabídce dopadení španělského vyslance. Odměna je bohatá a don Quande Sancho Chlupéz nedočkavý, následující týden by někdo z vás mohl zvážit, že jeho prosbu vyslyší.
Sponsored content

Back to top