Yohoho!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Frrrancis Teach
Frrrancis Teach

NA CO ČUMÍŠ?! Empty Re: NA CO ČUMÍŠ?!

Wed Feb 05, 2020 1:54 pm
Oi, Sirrržone! To je pěkně krrrutej papouch tohle! Kdes ho sebrrral? Kolik bys za něj chtěl?
Narciso Lopés
Narciso Lopés

Wed Feb 05, 2020 12:07 pm
Co kapitán svým výrokem sděliti Vám chtěl, pánové vznešení-píča-jest jako facka jasné. Není ve zvyku jeho býti obyčejnými korzáry-čůrák-což potažmo piráty usoplenými oslovován býti jako-zmrd-hej či počkej. Až respekt jeho po právu pánové-hovno-vydobijí si, pak konverzaci na úrovni možno započít. Vždyť nyní na pánech vidno jest, že ani základy jazyka-kunda-na řádné úrovni nezvládají, když ani písmeno R řádně-prdel-vysloviti nedokáží. Jak tedy asi taková jejich-hovno-dikce na okolí působí, když i já-čůrák-artikulačními schopnostmi je hravě do kapsy-mrdat-strčím.
Edwarrrd Silverrr
Edwarrrd Silverrr

Wed Feb 05, 2020 12:27 am
Oi, teda tomuhle chlapíkovi je těžko rrrozumět. Na! *podává flašku rrrumu* Napijem se, třeba pak pochopíme, o čem to tady mluvíš.
A nevim teda, co je to ta bwana, ale kurrrvamať, jestli je to urážka, tak se prrrojdeš po prrrkně!
Siržon Frenk Lin
Siržon Frenk Lin

Tue Feb 04, 2020 8:07 pm
Já zvyk nemít, že na mě mluvit, protože na Černočerná nejčernější perla všichni huby držet a makat. Já koukat, pravdu mít, bwana. Ty třírohák nemít, ani malá, já divit, proto.
Edwarrrd Silverrr
Edwarrrd Silverrr

Tue Feb 04, 2020 10:32 am
Hej! Kapitán se tě na něco ptal!
Frrrancis Teach
Frrrancis Teach

NA CO ČUMÍŠ?! Empty NA CO ČUMÍŠ?!

Sun Feb 02, 2020 11:33 pm
TO ČUMÍŠ NA MĚ?!!!
Sponsored content