Yohoho!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
Scotty
Scotty

Parťáci v plundru? Empty Re: Parťáci v plundru?

Sat Feb 08, 2020 11:18 am
No ty severský puchýři, veslovat fakt nebudu, ale ohlédnu se po vašem vybavení a pomůžu vám trocha s organizací té vaší bárky. Možná bychom mohli vymyslet, jak dostat ty vaše chlupáče na mnohem vyšší lodě z toho vašeho člunu. Jo a připravte mi nějaký pytlík.
Olaf Svenson
Olaf Svenson

Fri Feb 07, 2020 8:30 pm
Tak jen aby nás ta vaše hvězda nezdržovala, cestou bude veslovat jako všichni. Ujednáno tedy. Thor ať stojí při nás! Sejdeme se buď opět zde nebo ve valhale!
Chésus
Chésus

Fri Feb 07, 2020 5:13 pm
(Chésus rychle dopije zbytek korbelu a rázně s ním třískne o stůl)

Tak platí! Navrhuju vzít to severně kolem Isla de Libertaland i severně k Isla de la Ruina, až k Isla del Pelar. A celou dobu poplujem přímo vedle sebe, ať si na vás můžu dohlídnout, že neplánujete nějaký podlosti - a taky že jeden z nás nepřijde ke kořisti dřív. Žádný takový! Oddělíme se hezky až bude kořit na obzoru! Jestli to porušíte, tak jste zbabělý krysy a naše dohoda neplatí.

Taky k vám na palubu pošlu naší superstar, hezky se mi o ní starejte! Třeba si budete mít co říct, když máte tak rádi ty mečiska. Bude se dívat jak vám to jde a půjde s vámi na zteč, ať máme důvěrný zdroj informací o počtu vámi usekaných hlav. My si najdeme nějakou hezkou palebnou pozici a budem dávat bacha, ať naše koule nelítaj moc blízko vás (to zase máte záruku vy, naší superstar). A dělení kořisti proběhne tak, jak jsme ujednali!

Tak jdeme na to, a snažte se držet krok! HAHAHA!
Sven Olafson
Sven Olafson

Fri Feb 07, 2020 3:18 pm
Pánové, budeme si moci plácnout? Rádi bychom s kapitánem vydali pokyny posádce již tento večer.
Olaf Svenson
Olaf Svenson

Thu Feb 06, 2020 12:42 am
Vaše vycházející hvězda má také mečisko? Tak sláva Odinovi, konečně někdo, kdo se nebojí zakrvácet si ostří i košili! Vydáme se společně vstříc bitvě a vaši skaldové o ní pak jistě složí slavné písně, které se budou zpívat po staletí.
Již jsem o plánech přemýšlel a viděl bych to jasně. Pomodlíme se k Thorovi, možná mu obětujeme i nějakou tu zásobu medoviny a pak tam vtrhnem rovnou doprostřed, jakoby už začal Ragnarok. Zkuste s náma udržet krok a palte všim, co máte a my zase podříznem, koho potkáme. Teda pokud na hlavě nebude mít tu vaší širokou čepici.
Věřím, že jsme oba čestní mužové a proto si vzájemně budeme moci během bitvy důvěřovat, včetně následného rozdělování kořisti.
Chésus
Chésus

Wed Feb 05, 2020 9:17 pm
Ajajaj! To se mi líbí! Dios mio - zrovna si tu pod vous nadávám, kde má člověk chytit inšpiráci pro nějakej majstrštyk, žejo, no a pohled na vás amigos, jak se snažíte vyškábat na velký lodě, by mohl bejt to pravý! Ujednáno!
Slyšel jsem, že vy chlapíci na to rádi jdete z blízka - možná bych k vám na palubu poslal naší superstar, má taky nějaký to mečisko, tak by se vidělo, jak se vedle něho pochlapíte! A taky aby viděl z první ruky, estli jenom melete pantem, žejo. Ale to s ním ještě proberu, teď se mi někde ztratil. Kde jento... Hej tytam! Zavolej naší stoupající star! Co? Že odpočívá? Aha, tak ho kurva nikdo nerušte! Na příští concierto musí bejt tipťop, jasný?!?
Sven Olafson
Sven Olafson

Parťáci v plundru? Empty Parťáci v plundru?

Mon Feb 03, 2020 1:29 pm
Hej!
Náš drakkar Dlouhej Had by samozřejmě stačil na jednu karaku i se dvěma korvetama, ale chceme dát šanci nějakejm šupákům, aby z toho měli aspoň nějakou podívanou. Jménem svého kapitána, syna, bratra, otce i strýce Olafa Svensona, vám nabízím spojenectví při útoku na britskou obchodní karaku kotvící u Isla del Pelar.
O kořist se šábnem tak, že každej z nás dostane jistou třetinu, ale ten, kterej nejvíc poctí bohy prvotřídnim klepáčem, si vezme i tu zbývající třetinu. Ukážem si tak, kdo tady má ostřejší sekery a mocnější paži.
Co vy na to? Aye/Nay?
Sponsored content

Back to top