- Olaf Svenson
Re: Parťáci v plundru?
Thu Feb 06, 2020 12:33 am
Pojď Svene, s těmahle se nedomluvíme, jejich ostří už jsou ztupena.
Ať vám Odin propůjčí na stará kolena moudrost, prokletí mužové, jistě se ještě potkáme!
Ať vám Odin propůjčí na stará kolena moudrost, prokletí mužové, jistě se ještě potkáme!
- Salazar Imperfect
Wed Feb 05, 2020 3:36 pm
Jooo bitva...těch jsme sa s kapitáném Bobbym nejproklatějším už něco užili, žeee? *zachrastí ochrannýma amuletama*
To nejni vo tom jet do bitvy, žee? To je vo tom sa z ní vrátit...byť trochu proklatější než dřív....
To nejni vo tom jet do bitvy, žee? To je vo tom sa z ní vrátit...byť trochu proklatější než dřív....
- Olaf Svenson
Wed Feb 05, 2020 12:35 am
K moudrým kmetům se zkušenostmi jsem měl vždycky úctu, kapitáne Bobbybonny. Však teď to zas neber špatně ty, ale co říkáš, v tom moudrost není. S takovouhle náturou to k větší slávě neutáhneš. Valhaly nedojdeš, když se ti do bitev nebude chtít.
- Bobby Bonny the Cursed
Mon Feb 03, 2020 9:49 pm
Kdožeto, cožeto, chlapče? Neber to zle, od té doby co jsem bláznivý Tině řekl v posteli Bryno - to byla rozumněj její sestra... No a tahle Tina mě proklela do druhýho kolene, toho levého.... myslím... nebo... ne levý to bylo... tak skoro žádný jméno v hlavě neudržím... ELEN... Elen to byla... ne Bryna... Ale co sem to... jo... My se chlapče zapíšeme, co si buďte jistej... Ale bitky a válečný vřavy na to nás už moc neužije. Samý zranění, špína, zmatek... kdepak
- Sven Olafson
Mon Feb 03, 2020 5:29 pm
Důležité poslání? Chcete se snad zapsat obdobně jako Erik Rudý nebo Harald Hardraada do ság? My totiž jo, jakože nad námi Odin bdí, získat věhlas hodný dávných hrdinů!
- Bobby Bonny the Cursed
Mon Feb 03, 2020 5:15 pm
Chlapče, díky za lákavou nabídku. Neber mě zle... ale co já jsem slyšel, tak vy seveřani nemáte moc pověst nasvědčující, že by naše skromná loď od té vaší mohla v klidu odjet s částí lupu na palubě. Říkám, neber to špatně, ale při naší smůle... I když některé kletby přechází na toho, kdo nás zabije, taková posmrtná satisfakce mě moc nebere... Navíc se musíme neprodleně věnovat důležitějšímu poslání než nějakému lupu! Ale díky chlapče.
- Sven Olafson
Parťáci v plundru?
Mon Feb 03, 2020 1:30 pm
Hej!
Náš drakkar Dlouhej Had by samozřejmě stačil na jednu karaku i se dvěma korvetama, ale chceme dát šanci nějakejm šupákům, aby z toho měli aspoň nějakou podívanou. Jménem svého kapitána, syna, bratra, otce i strýce Olafa Svensona, vám nabízím spojenectví při útoku na britskou obchodní karaku kotvící u Isla del Pelar.
O kořist se šábnem tak, že každej z nás dostane jistou třetinu, ale ten, kterej nejvíc poctí bohy prvotřídnim klepáčem, si vezme i tu zbývající třetinu. Ukážem si tak, kdo tady má ostřejší sekery a mocnější paži.
Co vy na to? Aye/Nay?
Náš drakkar Dlouhej Had by samozřejmě stačil na jednu karaku i se dvěma korvetama, ale chceme dát šanci nějakejm šupákům, aby z toho měli aspoň nějakou podívanou. Jménem svého kapitána, syna, bratra, otce i strýce Olafa Svensona, vám nabízím spojenectví při útoku na britskou obchodní karaku kotvící u Isla del Pelar.
O kořist se šábnem tak, že každej z nás dostane jistou třetinu, ale ten, kterej nejvíc poctí bohy prvotřídnim klepáčem, si vezme i tu zbývající třetinu. Ukážem si tak, kdo tady má ostřejší sekery a mocnější paži.
Co vy na to? Aye/Nay?