Yohoho!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Třetí Setkání

+5
Olaf Svenson
Frrrancis Teach
Edwarrrd Silverrr
Svetozár Hraško
Hustěna Krutovlasá
9 posters
Go down
Svetozár Hraško
Svetozár Hraško

Třetí Setkání Empty Re: Třetí Setkání

Sat Feb 22, 2020 11:41 pm
Toto je tedy riadne nasratý huňatý oblačik
Scotty
Scotty

Sat Feb 22, 2020 12:55 pm
No, tos posral Fancisi a Edwade. Věř, že tě holt teď budeme muset s Chésusem lovit po všech mořích za tvou troufalost. A když si vzpomenu, jak se pro vás Chésus snažil, aby vám pěknou muziku vyrobil, a ty takhle. Předhodím tě ovcím! (vysvětlení editora: Ovce ve Skotsku jsou krapet jiná stvoření, než jejich bezrbranní příbuzní z zženštilé Anglie)

Třetí Setkání Zombie10
Olaf Svenson
Olaf Svenson

Fri Feb 21, 2020 10:16 pm
Krásně řečeno, Hustěno. Ještě aby se tu někdo při poměřování čůr někoho dotýkal, to by bylo k popukání.
Hustěna Krutovlasá
Hustěna Krutovlasá

Fri Feb 21, 2020 8:45 pm
Edward má samozřejmě právo na názor, ale měl by pochopit, že se musel Chésuse tímto vyjádřením velmi dotknout. Nechci ani jednoho hájit, protože si ani jeden z nich moje sympatie rozhodně nezískal. Jestli spolu máte jakékoliv spory, doufám, že si je vyřešíte tak, abyste nezlikvidovali půlku přístavu. Rvačky samozřejmě tolerujeme, ale jakoukoliv střelbu, natož z děl, si snad pánové, jakkoliv si potřebujete poměřovat čůra, odpustíte, dokud budete na dohled Isla del Libertad.
A doufám, že se Siržon s Francisem budou schopný buď spolu buď servat nebo vožrat jako chlapi, aby si to vyřešili a nebudou tady čeřit hladinu po zbytek lovu prestiže.
Frrrancis Teach
Frrrancis Teach

Fri Feb 21, 2020 7:07 pm
Pěknes to řeks, Sirrržone a Narrrciso. Na to, jaký ste suchozemský krrrysy vám důvtip nechybí. Jestli seš, jak řikáš, Sirrržone, v pohodě s pirrrátskou písničkou, že se nám podařilo získat část kořisti, co mohla bejt tvoje, tak i my jsme v pohodě s tim, že u toho holt padlo párrr výstřelu z vobou strrran.
Jak my ale jistě dáte mnozí za prrravdu, považoval sem za důležitý, aby se vo tomhle dozvěděli všichni, i vo tom, že teď Chlupéz večeří s rrrybama a Santu Quesu šéfuje ten vysrrranec Enviado. Taky jsem to rrroznes veřejně a nikomu sem nic nenašeptával, což doufám platí voboustrrraně.
Jestli k tomu už němá nikdo co přisrrrat, tak to považuju za uzavřený. A ty to tak taky považuj, Edwarrrde, vole.
No...
Co se týče tady zmíněnýho Edwarrrda a jeho hudebního vkusu, na ten má prrrávo jako každej jinej. Jestli nám kvůli tomu chce dát Santo Sombrrrerrro do drrržky jako tomu chudákovi, co chtěl dát dohrrromady jenom párrr pirrrátskejch vodrrrhovaček... Tak bych si trrrouf tvrrrdit, že uplakaná píča je tady Chésus, když nesnese krrritiku, ale co už. Když se chtěj rrrvát, tak ať si počkaj. Na bandu zhrrrzelej mexikánců si trrroufnem i posekaný po bitce se španělama.
Olaf Svenson
Olaf Svenson

Fri Feb 21, 2020 5:19 pm
V nepřítomnosti mého bratra, syna a otce Svena, jsem se poradil s naší šamankou Brunhildou a naším pletačem košíků i kroužkových košil Snorrim. Oba si myslí, že do toho, co se stalo mezi YARRR!!! a Černočernou Nejčernější Perlou není naše věc. Pokud si mezi s sebou však hodláte vyřizovat účty, dejte nám vědět, rádi bychom se na to podívali. Obecně jsme vždy zvědaví na to, zda někomu jede ruka se zbraní stejně dobře jako tlama, když tolik kecá. A vy jste pěkně upovídaní všichni čtyři.
Chésus
Chésus

Fri Feb 21, 2020 4:04 pm
A už kurva dost Edwarde, TY PINCHO PANDEJO!
Že kazíte kšefty ostatním pirátům mě nepřekvapuje, ale NAVÁŽET SE DO MÝ ÚŽASNÝ MÚSICY??!? BASTARDOS!!!
Srovnal bych tě teď a tady, ale budu respektovat Hustěnu a pravidla Libertálie. Takže očekávám od tebe i Francise jako tvýho kapitána okamžitou omluvu.
Jak ne, tak si radši nabijte kanóny. Santo Sombrero vás bude čekat před Libertálií.
Narciso Lopés
Narciso Lopés

Thu Feb 20, 2020 6:57 pm
Panstvo vážené, úst nedostává se mi-kurva-, jen zobáku, leč nemohu ubrániti se jak říkáte vy lidé: „Že na tváři mi hraje-prdel-lehký úsměv“, jak slova o CTI zde létají vzduchem z rohu do rohu. Zde!-kurva-V doupěti pirátském! Každý z nás přec za kořistí se-čůrák-honí a pro ní občas i hlavy padají. Však což, není důvodu diviti se tomu, vždyť přeci –píča-piráti jsme a ti jak v široširém světě známo, i v knihách vázaných psáno jest: ,,Ti nemají-prdel-žádnou čest, jen kodex pirátský tomu věř! Hrdost maj, to si piš, hlavně když je plná-píča-spíž! “ A přitom kapitán lodi, co YARRR! se zove, plete si zřejmě-hovno-čest establišmentu koloniálního s hrdostí pirátskou. Místo aby hlavu-prdel-svou vztyčeně nosil v duchu kodexu posvátného, o cti zde-mrdat-do stropu hlásá, když on sám týden vrak prohledával a pak v krčmě před ostatními-chcačky- div nebrečel, že kořisti málo mu vykrádačka vynesla. Týden druhý nezbývá mu jiného nic, než-hovno-za konkurencí vypraviti se a doufat, že kořist jejich vydělanou složitými plány-sračka-a diplomacií důmyslnou uloupí jim a vrátí se-srát-se slávou. Leč co se nestalo panstvo vážené, zde kapitán i důstojník jeho, co logopedii v dětství nenavštěvovali opět pláčou, že kořisti stále-hovno-málo mají, neb plán jejich trapný a zvrácený s úspěchem se nesetkal. Panstvo vážené, souciťme s nimi, neb ztrát mají mnoho, spoustu mužů jejich-mrdka-dobrých o život v tomto útoku zoufalém přišlo a kapitánu je pochopitelně smutno z toho. Věnujme jim prosím památku tichou, jakož i všem ostatním, kdož již-pračůrák-moře nespatří…
Siržon Frenk Lin
Siržon Frenk Lin

Thu Feb 20, 2020 6:56 pm
Jak rád vidět zas Libertálský břeh a zdravit ahój Hustěnu a kapitány vespolek všechny. Nerad ale slyšet, co kňourat tu Frrrancis a jeho první muž. Já vydat se do Espaňolská enkláva, aby kořisti pobrat, obchody učinit a plán víc vysoký naplnit. Tam já dovědět, že hlava Chlupéza dvojnásobnou cenu mít, než hlava Enviada, tak já neváhat a hlava získat.

Oni plakat pro Chlupéze, já nechápat proč. Že kastaněty už nepašovat? Oni říkat, že El Enviado nebýt nakloněný pro piráti, já ale ptát: volat snad Chlupéz na piazza, že on s piráty kamarádit? Nevolat. Stejně Enviado nevolat, ale práci mě, pirátovi, zadat a štědřejší, než Chlupéz být, takže věc jasná. Vy nebát, kapitáni, vy jen muset umět obchod dohadovat.

Čest piráta strany moct měnit, když kořist větší být, protože strana správná jen jedna, naše pirátská. Já nevěřit Španělovi jeden jako druhý, oni vytřít prdele s náma, kdyby moct. Já věřit jenom pirát. Teď ale nebýt jistý u posádka YaRRR!!!, protože oni mě piráta špehovat a můj obchod mi chtít překazit. Já myslet, že oni pochopit můj vzkaz, že kolega nešpiclovat kamaráda, ale oni pořád dotírat. Oni část odměna, která já ze Španěla poctivě vyrazit, mi ukrást a to já nezlobit, to písnička piráta. Ale že oni zákeřně se v džungli plížit, střílet do moje posádka a pak ještě Hustěny rameno slzou kropit, to namíchnout.
Edwarrrd Silverrr
Edwarrrd Silverrr

Thu Feb 20, 2020 6:25 pm
Ta Marrriachi Rrrhapsody byla teda podle mě pěknej brrrak. Kde se zpívá o rrrumu, o ženskejch, o moři? Znělo to jenom jako plitkej borrrdel.
Nicméně se zdá, že Sirrržon nemá slov ani na trrrapný výmluvy, jen co je prrravda...
Olaf Svenson
Olaf Svenson

Tue Feb 18, 2020 11:53 pm
Po úspěšné bitvě hodné Thorovy pozornosti se Santo Sombrero jsme odtáhli prodat jednu britskou korvetu holanďanům na Adriaanland, kde jsme uspořádali také turnaj v páce. Ten samozřejmě naše posádka jednoznačně vyhrála nad všemi pěstiteli tulipánů. Během toho jsme po všech krčmách, kde se turnaj odehrával, poslouchali, o čem se lidi baví a zjistili jsme nějaké zajímavé informace. Rádi je vyměníme za jakékoliv zprávy o tom, kde by se podle vás mohl nacházet zvětšovací krystal. Potřebujeme ho ke čtení jisté mapy.
Ehm...
Abych se vyjádřil ještě k tomu, co se zde řeší mezi ostatními kapitány... Santo Sombrero, zejména jejich chlapíci Scotty a Jean-Jacques jsou válečníci hodní valhaly a proti nim nic nemáme, naopak se po jejich boku zase budeme rádi někde bít. Ale hudba z jejich lodi - to je teprve zbraň - nepřátelé se před ní vrhají do moře samou hrůzou. Ačkoliv běžně neschvalujeme rozbíjení nosu skaldům, je dost možné, že tento akorát nedocenil pravý potenciál hudby Santa Sombrera.
A ohledně toho neřádu s Chlupézem - měnit strany a ještě do toho zatáhnout svůj klan, to se mi tedy hluboce příčí, kapitáne Siržone. Doufám, že budete mít dobré vysvětlení, které vás nezbaví vaší cti. Nerad bych totiž dával za pravdu zbytečně mluvícím námořníkům z YARRR!!!
Hustěna Krutovlasá
Hustěna Krutovlasá

Tue Feb 18, 2020 7:12 pm
Je tomu tak, Siržone a Narciso?
Frrrancis Teach
Frrrancis Teach

Tue Feb 18, 2020 7:10 pm
Je to jak prrravil můj prrrvní důstojník. Sirrržon Frrrank Lin a Narrrciso Lopéz se spojili s vyslancem španělského krrrále prrroti spojenci pirrrátů a Liberrrtalie - donu goberrrrnadovi Chlupézovi, chladnokrrrevně mu ufikli hlavu a ještě tam nechali vzkaz, že to udělali pirrráti, aby jako pachatele stáhli nás všechny.
Edwarrrd Silverrr
Edwarrrd Silverrr

Tue Feb 18, 2020 8:49 am
Rrrád vám povim, co se stalo naší posádce. Vydali jsme se plnit prrrácičku pro guverrrnérrra Chlupéze, jen abychom zjistili, že už jí plní posádka Černočerné Nejčernější Perrrly, ale dosud neúspěšně. Něco nám na tom nehrrrálo, že jim to tak ještě trrrvá a španělskýho vyslance ještě pro Chlupéze nesejmuli. Tak jsme to trrrochu vočíhli. Sirrržon chytil jednoho z našich chlapů a na čelo mu vyrrryl "ŠPYTZL", takže nám bylo jasný, že něco kuje. Ukázalo se, že se naopak spojil s vyslancem, aby sejmul Chlupéze! A ještě na místě činu guverrrnérrrovy smrrrti nechal vzkaz, že za to můžou pirrráti!
Chtěli jsme tomu přijít na kloub, tak jsme dál hledali toho vyslance, kde sám potvrrrdilo, že ty dva táhnou spolu. Ten prrrašivej kapitán, co sotva mluví, s tim sprrrostym papouchem Narrrcisem se nechávali vyplácet za zabití Chlupéze a ještě nám sejmuli i naší hlídku, tak jsme začali střílet do španělů i do nich. Sirrržon zbaběle prrrchnul na svojí loď, ale nepobrrral všechnu kořist, něco jsme vzali i my, ale za cenu nějakejch zrrranění jak vod indiánů, tak vod těch španělů.
Svetozár Hraško
Svetozár Hraško

Mon Feb 17, 2020 11:26 pm
Teda poviem vám, že mi je celkom ľúto, že ste tomu chalanovi dali cez papuli. Ja to samozrejme chápem, že cez hudbu tu ste vy a šliapal vám do kapusty, no ale najni to škoda? My sa radi priučím tie vaše mexickej piesne a radi sa podelíme o tie naše, no nie? A teraz si to ten chudák bez zubov ani nemôže zaspievať.
Hustěna Krutovlasá
Hustěna Krutovlasá

Třetí Setkání Empty Třetí Setkání

Mon Feb 17, 2020 8:33 pm
Vítám vás potřetí v Libertalii, pánové!
Nejprve bych se ráda vyjádřila k tomu, že nám tu Santo Sombrero mlátí chlapíky, co zadávají práci. Byla bych velmi nerada, kdyby se to opakovalo, mohlo by se to odrazit na vztahu našeho přístavu k vaší posádce.
Dále by mě zajímalo, kde byli naši přátelé z Dlouhého Hada a Černočerné Nejčernější Perly tak dlouho? Byli snad někde spolu?
Samozřejmě také, co se přihodilo naší nešťastné posádce z YARRR!!!, že jsou takoví pomlácení?
A v neposlední řadě i vy z Pomsty Čachtickej Pani a Broken Wing - povězte nám o vašem lovu prokletých pašeráků!
Sponsored content

Back to top